Navracsics: "Gyurcsány végig fasisztázni fog minket"

Infostart
2007. augusztus 31. 06:26
Miután Gyurcsány Ferenc kormányfő belebukott tavasszal abba, hogy antiszemitizmussal gyanúsította a Fideszt, most fasisztázni fog - így fogalmazott a legnagyobb ellenzéki párt parlamenti frakcióvezetője arra a kérdésre, hogy mire számít a párt ősszel a parlamentben.

"Sok dolog lesz. Gyurcsány Ferenc végig fasisztázni fog minket, ez a félév ezzel fog eltelni" - fogalmazott Navracsics Tibor az InfoRádió Aréna című műsorában, hozzátéve: a kormányfő egyszer már belebukott ebbe.

A Fidesz frakcióvezetőjének szerint a miniszterelnök tavasszal már antiszemitának titulálta a Fideszt, de ez az emberek ezt nehezen hitték.

"Most próbálkozik a fasisztával. Majd meglátjuk, hogy ez mennyire megy, végül is radikális jobboldali emberek a kezére játszanak ebben a tekintetben" - tette hozzá a politikus.

Képviselni a magukra hagyott rétegeket

Navracsics Tibor hangsúlyozta: ennek ellenére a Fidesz a parlamentben képviselni fogja mindazokat a rétegeket, akiket a kormányoldal elhagyott.

Ez egyetemistákat, a nagycsaládosokat vagy a nyugdíjasokat, akiktől szavai szerint a kormány elvette a 13. havi nyugdíjat, hiszen az emberek éves terhei 70-100 ezer forinttal nőttek.

A Fidesz frakcióvezetője úgy véli: politikai reménytelenség van ma Magyarországon.

Navracsics Tibor szerint az elmúlt egy év megszorításai felemésztették az emberek tartalékait, éppen ezért egyre több szervezet kényszerül demonstrációra vagy munkabeszüntetésre, hogy javítson az esélyein.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Navracsics Tibor 1.
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
A Fidesz parlamenti frakcióvezetõje 2.
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást