Elhordatták az illegálisan lerakott szemetet a Sziget fesztivál szervezői

Infostart
2007. augusztus 1. 13:05
Nagy mennyiségű illegális hulladékot találtak a Hajógyári-szigeten - mondta az InfoRádiónak Óbuda alpolgármestere. Szepesi Tamás hozzátette: felszólították a tulajdonos fővárosi önkormányzatot, hogy szállítsa el a szemetet, amelyet végül a Sziget fesztivált rendező kft. kezdett el elhordani.

Ismeretlenek 160-200 köbméternyi építési törmeléket raktak le illegálisan a Hajógyári-szigeten, a K-hídról bevezető úttól északra eső zöld területén - mondta az InfoRádiónak Óbuda alpolgármestere.

Szepesi Tamás hozzátette: az építési hatóság megpróbálta kideríteni, ki a felelős, az óbudai önkormányzat pedig felszólította a fővárosi önkormányzatot arra, hogy a hulladékot szállíttassa el.

Ettől függetlenül a Sziget Kulturális Menedzseriroda Kft. kezdte meg az ide korábban lerakott földet és most megtalált építési hulladékot, és szerdára valószínűleg már nem is maradt belőle a szigeten - közölte az alpolgármester.

Amennyiben kiderül, hogy ki rakta le illegálisan a szemetét a Hajógyári-szigeten, akkor az összes költséget rá lehet terhelni - fűzte hozzá Szepesi Tamás.

Hanganyag: Tenczer Gábor


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást