Tragikus baleset Ceglédnél - öt autó ütközött

Infostart
2007. június 13. 08:19
Öt gépjármű ütközött össze szerda hajnalban, Cegléd közelében. A balesetben egy ember életét vesztette, tizenketten megsérültek, közülük négyen súlyosan.

Öt ember súlyos, hat pedig könnyebb sérüléseket szerzett a szerda hajnalban nem sokkal fél 6 után, a 4-es főúton történt balesetben, amelyben három személyautó és két mikrobusz ütközött össze.

A Pest megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese az InfoRádióban elmondta: a baleset akkor történt, amikor eddig ismeretlen okokból két kisbusz frontálisan ütközött, majd az egyikbe hátulról belerohant egy személyautó is.

A román rendszámú kisbuszban utazók közül egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen az életét vesztette - tette hozzá Lukácsi Zsuzsa, aki elmondta: jelenleg is tart a helyszínelés.

Négy ember életveszélyes állapotban

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: 12-en sérültek meg, ebből négy ember állapota életveszélyes.

Győrfi Pál elmondta: az életveszélyes állapotban lévő sérülteken az állapotuk stabilizálása érdekében már a helyszínen komoly beavatkozást végeztek el a mentőorvosok.

A sérültek közül négyen súlyosan, négyen könnyen sérültek meg - mondta el a szóvivő.

Lezárták a főutat

Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: a 4-es útat a 62-es kilométernél teljesen lezárták, a forgalmat elterelték.

A korlátozás akár akár órákig is fennmaradhat.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Lukácsi Zsuzsa
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást