Megérkezett az utolsó Combino Budapestre

Infostart
2007. május 7. 11:45
Megérkezett Budapestre az utolsó Combino villamos - mondta a BKV kommunikációs igazgatója. Regőczi Miklós szerint a villamosok sokkal jobb meghibásodási arányt produkálnak, mint a lecserélt Ganz csuklós szerelvények. Hozzátette: idén nyáron szeretnék elkerülni, hogy a hőség megrekedjen a járművekben, ezért több megoldást is tesztelnek majd.

Megérkezett az utolsó, negyvenedik Combino villamos Budapestre - mondta az InfoRádiónak BKV kommunikációs igazgatója. Regőczi Miklós kiemelte: a villamos műszaki vizsgája után a Ganz típusú ipari csuklós szerlevények eltűnnek a Nagykörútról.

A régi villamosokhoz képest a Combinók meghibásodási aránya minimális, vagyis a korszerű járművek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket - közölte a közlekedési vállalat kommunikációs igazgatója.

Minden késésért kötbért fizetett a gyártó cég, emiatt négy-öt villamost gyakorlatilag ingyen kapott meg a BKV - hangsúlyozta Regőczi Miklós.

A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a vállalat már foglalkozik a közelgő nagy meleg miatt várható problémák megoldásával. Három megoldás, a légkondicionáló használata, az ablakok nyitva tartása és a levegő átforgatása közül választják ki a legmegfelelőbbet - tette hozzá.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást