Ugrálóvár-ügy: elrendelték a nyomozást

Infostart
2007. május 2. 14:28
Még mindig kritikus az állapota annak a kisfiúnak, aki kedden sérült meg a XVIII. kerületi Malév-pályán rendezett majálison, amikor lezuhant egy felboruló ugrálóvárról.

Az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet intenzív osztályának vezetője, főorvos elmondta: idegsebészeti beavatkozást hajtottak végre a gyermeken, újabb műtétre nincs szükség.

Csepregi Gyula közölte: a kisfiú súlyos agyi és mellkasi sérüléseket szenvedett. Hozzátette: agyi sérülései valószínűleg maradandók.

A Budapesti rendőr-főkapitányság az MTI-vel közölte: foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen.

Kormos Endre, a rendőrség sajtóügyeletese elmondta, hogy jelenleg szemtanúkat, az ugrálóvár üzemeltetőjét és szakértőket hallgatnak meg.

A gyerek akkor sérült meg súlyosan a koponyáján, amikor a XVIII. kerületi Nagybecskerek utcai sporttelepen a szél felkapott egy felfújható várat, és azt hozzácsapta egy korlátnak. Az esetről készült amatőr videót itt nézheti meg!


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást