Megöltek egy fideszes önkormányzati képviselőt Debrecenben

Infostart
2007. április 8. 23:02
Valószínűleg gyilkosság áldozata lett az a fideszes önkormányzati képviselő, akinek holttestét szombaton találták meg Debrecenben - értesült a Havaria Press. A hírügynökség úgy tudja, hogy az 58 éves Balla Irma halálát egy hozzátartozója jelentette a rendőrségen, és az első vizsgálat idegenkezűséget valószínűsített. A Hajdú-Bihar megyei rendőrkapitányság ügyeletese közölte: az első vizsgálatból kiderült, hogy a nő halálát bántalmazás okozta. Sápi Tibor hozzátette: a rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Havaria Press úgy tudja, hogy a politikus családja teljes hírzárlatot kért az ügy kivizsgálásáig.

Balla Irma a Bessenyei György Tanárképző Főiskolán matematika-fizika szakon végzett, majd a Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett matematika szakos tanári diplomát. Ezt követően megszerezte a Műszaki Egyetem közoktatási vezető szakképesítését is. Előbb általános iskolai, majd középiskolai tanárként dolgozott. 1996 óta rokkantnyugdíjas. 

1998 óta volt tagja a város képviselő-testületének. A jelenlegi ciklusban az önkormányzat oktatási, szociális valamint etikai bizottságában dolgozott. Két felnőtt gyermeke van.