Díjat kapott a Feszti körkép

Infostart
2007. április 5. 12:41
Kiosztották a Kamera Hungária televíziós fesztivál díjait, a televíziós szakma legjelentősebb hazai seregszemléjén összesen 104 televíziós műsor versengett. A zsűri minden eddiginél több, 532 pályaműből választotta ki a kategóriák nyerteseit. A színes riport kategóriában a Magyar Televízió Feszti körkép című fesztiváljáró kulturális magazinja nyert, a díjat Heltai Péter producer vette át.

A Feszti körkép egy éve indult a Magyar Televízióban. A vasárnap délutánonként jelentkező műsor célja, hogy a kulturális fesztiváloktól a "hagyományos, össznépi fesztiválokig" mindenféléről beszámoljon - mondta az InfoRádiónak a kulturális magazin felelős szerkesztője.

A készítők új, korszerű formában akarták bemutatni a televízióban már sokszor látott fesztiválokat, ezért olyan fiatal műsorvezetőket kerestek, akik még nem szerepeltek a tévében.

A műsorban látható flash animációkat Csáki László és Pálfi Szabolcs készíti - tette hozzá Kopper Judit.

A Feszti körkép producere Heltai Péter, felelős szerkesztői pedig Görög Athéna és Kopper Judit.

A Kamera Hungárián a színes riport kategóriában díjazott adásban a két műsorvezető, Todd G. Williams és Demeter Géza egy kecskeméti ragtime találkozóról számolt be - mondta Kopper Judit.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást