Szonda: a népszerűséget nehéz visszaszerezni

Infostart
2007. március 5. 13:14
Megállt a politikusok tekintélyvesztése a Szonda Ipsos legutóbbi felmérése alapján, ám az intézet véleménykutatási igazgatója szerint több időbe telik, amíg a politikusok visszanyerik a lakosság bizalmát. Závecz Tibor elmondta: a legnépszerűbb politikus Szili Katalin, a legnépszerűtlenebb pedig Molnár Lajos.

Megállt a politikusok jelentős tekintélyvesztése - derült ki a Szonda Ipsos felméréséből. Závecz Tibor véleménykutatási igazgató az InfoRádiónak elmondta: idő kell, amíg visszakapják a választók bizalmát a politikusok, mivel ez a folyamat sokkal lassabban zajlik, mint a népszerűségvesztés.

A Szonda Ipsos véleménykutatási igazgatója elmondta, hogy a listát Szili Katalin vezeti 51 ponttal, Dávid Ibolya, Göncz Kinga és Sólyom László előtt.

A legnépszerűtlenebb politikus Molnár Lajos egészségügyi miniszter, ebből is látszik, hogy a lakosság nehezen fogadja el az egészségügyi reformot - tette hozzá.

Závecz Tibor tudatta: Orbán Viktor megítélése 41 pontos, így a lista első harmadában található, míg Gyurcsány Ferenc 34 ponttal az utolsó negyedben áll.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást