Folytatódik az eltűnt kisfiú drámája

InfoRádió / MTI
2007. február 8. 18:15
Továbbra sem találják azt az ötéves kisfiút, aki kedden tűnt el Máriapócsról, a csütörtöki nap kutatómunkája is eredménytelenül végződött.

Csütörtökön napközben a Budapesti Rendészeti Biztonsági Szolgálattól érkezett helikopterről is ellenőrizték Máriapócs környékét, a településtől mintegy 15 kilométeres körben kutatták át a határt, de nem sikerült a kedd délután szülei lakásáról elment gyermek nyomára bukkanni.

Fülöp Gergely, a Nyírbátori Rendőrkapitányság szóvivője a távirati irodának nem erősítette meg azt az értesülését, amely szerint az eltűnt kisfiú apját hazugságvizsgálatra, Nyíregyházára vitték.

A rendőrség, a határőrség, a tűzoltóság, a polgárőrség, a speciális mentők és a helyi lakosok újra ellenőrizték a már átkutatott területeket is, szintén eredmény nélkül.

Kutyákkal és terepjárókkal keresték

Vinczellér Tibor, a Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület vezetője elmondta: két nyomkereső kutyás csoport is hiába járta végig a kisváros környékét. Speciális terepjáró járművekkel nagy területet ellenőriztek, s emellett alpin-technikával leereszkedtek az ásott kutakba, újra megcsáklyázták a tavakat, de semmilyen nyomot nem találtak.

A kutatóegységek pénteken folytatják a kisfiú keresését. Amennyiben eredménytelenek lesznek, a hét végén még nagyobb létszámú, speciális egységeket toboroznak, és mentőkutyákkal ismételten átvizsgálják Máriapócs környékét, s újra radaros ellenőrzésnek vetik alá a vízfolyásokat, tavakat.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást