Egy erdei katlanban találtak rá Prikkelék kiéget autójára

InfoRádió / MTI
2007. január 5. 06:23
Megtalálták a december 29-én eltűnt mezőszilasi Prikkel házaspár teljesen kiégett autóját, utasterében vélhetően emberi csontokra bukkantak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes elmondta: a házaspár eltűnésével kapcsolatban csütörtök este Székesfehérvár területén újabb két férfit fogtak el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, együttműködve a Bűnügyi Ellátó Igazgatóság beosztottaival. Mindkettőjüket emberölés bűntettével gyanúsítják.

Az MTI úgy tudja, hogy a kiégett Mercedes terepjárót Mezőszilastól néhány kilométerre, Igar határában, egy erdei katlanban találták meg.

A rendőrségi szóvivő szerint azt, hogy a kiégett gépkocsiban esetleg az eltűnt házaspár csontmaradványaira bukkantak-e, nagyon alapos szakértői vizsgálat tisztázhatja majd.

Az ügyben ketten előzetes letartóztatásban, ketten pedig bűnügyi őrizetben vannak, és intézkednek a Székesfehérváron elfogott két újabb gyanúsított bűnügyi őrizetbe vételéről is - mondta el R. Szabó Ágnes.

A Fejér megyei rendőrfőkapitány visszavonta az eltűnt házaspár felkutatása, valamint valamennyi elkövető kézre kerítése, felelősségre vonása érdekében kitűzött kétmillió forintos nyomravezetői díjat.

A 43 éves Prikkel Tamás és hasonló korú felesége december 29. óta nem adott életjelet magáról.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Összefoglaló
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást