"Molnár Lajos munkája csodálatra méltó"

Infostart
2006. december 22. 15:26
Az SZDSZ elnöke szerint az idei évnek három nagy tanulsága van. Kuncze Gábor úgy véli: a legfontosabb, hogy akkor is fel kell vállalni a cselekvést, ha az népszerűségvesztéssel jár.

A politikus szerint az is megszívlelendő, hogy alkotmányon kívüli eszközökkel nem lehet Magyarországon kormányt buktatni, valamint hogy párbeszéd nélkül nem megy az ország előre.

Kuncze Gábor elmondta: a liberális párt számára egyértelműen sikeres az országgyűlési választási szereplés, az elért hat és fél százalék. A pártvezető hozzátette: a koalíciós kormány programja az SZDSZ számára vállalható kompromisszumokat tartalmaz.

Kuncze Gábor beszélt arról, hogy a szabad demokraták önkormányzati választási szereplésüket nem ítélik sikeresnek, fontos polgármesteri pozíciókat vesztettek.

Az SZDSZ elnöke értékelte a liberális miniszterek teljesítményét; Molnár Lajos és az egészségügyi tárca idei munkáját csodálatra méltónak nevezte, Kóka János és a gazdasági minisztérium teljesítményét jónak ítélte, a Persányi Miklós vezette környezetvédelmi tárcával összefüggésben pedig kiemelte, hogy annak működése botrányoktól mentes.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást