Elhagyja az MSZP-t Szigetvári

Infostart
2006. november 16. 11:10
Az év végén közös megegyezéssel távozik posztjáról Szigetvári Viktor, a Magyar Szocialista Párt kampányigazgatója - közölte a párt.

"Posztját 2005 májusától töltötte be, az azóta eltelt időszakban irányította az MSZP választási felkészülését mind a parlamenti, mind pedig az önkormányzati választási kampány során. Munkája részeként felügyelte a helyi szervezetek munkáját, irányította a párt központi szervezetét, kidolgozta a párt hirdetési-, rendezvény- és mobilizációs stratégiáját" - írta közleményében az MSZP.

Szigetvári Viktor 2001-ben került az MSZP-hez, Baja Ferenc mellett dolgozott a párt választási kampányának irányításában, később részt vett az Európai Unió Kommunikációs Közalapítvány megalapításában, majd Gyurcsány Ferenc munkatársaként Medgyessy Péter miniszterelnök tanácsadója lett.

2003 nyarától a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium miniszteri titkárságvezetője, augusztustól sajtófőnöke volt. 2004 júniusában Medgyessy Péter kommunikációs vezetőjévé nevezték ki, a Miniszterelnöki Kabinet Nyilvános Kapcsolatok Titkárságának helyettes államtitkáraként.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnökké választása után ugyanezt a posztot töltötte be.

"Szigetvári Viktor jelenleg szabadságát tölti. Később a versenyszférában kíván elhelyezkedni" - tudatta az MSZP.