Britney Spears válik: a botránysorozat vége?

Infostart
2006. november 8. 07:19
Alig nyolc héttel második gyermeke születése után a popsztár Britney Spears benyújtotta a válókeresetet férje, Kevin Federline ellen. Döntése alighanem pontot tesz Hollywood legviharosabb és leginkább kibeszélt kapcsolata végére.

Úgy tűnik, végleges elhatározásra jutott Britney Spears, aki beadta a válókeresetet férje, Kevin Federline ellen. A 24 éves énekesnő a Los Angeles-i bíróságon helyrehozhatatlan különbségekre hivatkozva nyújtotta be a keresetet, egyúttal egyedüli felügyeletet kért két fia - a 14 hónapos Sean Preston és a nyolc hetes Jayden James - felett.

Britney Spears aligha véletlenül választotta az amerikai választás napját a kereset benyújtására, valószínűleg így próbálta a lehető legkisebbre csökkenteni a médiafelhajtást.

Bár a házaspár kapcsolatát a múltban rengeteg találgatás kísérte - elsősorban a férj állítólagos sorozatos tivornyái és félrelépései miatt -, a válóperi kereset benyújtása némileg mégis váratlanul érkezett.

Az énekesnőhöz közeli források azt állítják, hogy nem egyetlen ügy miatt döntött a válás mellett Britney Spears, inkább arról van szó, hogy a kapcsolat fokozatosan romlott meg.

Ugyanakkor voltak konkrét jelek is, melyek egy esetleges válópert készítettek elő. Ilyen volt például az énekesnő meglepetésszerű megjelenése David Letterman show-műsorában, amely alighanem az egyedülálló szexszimbólum imidzsét volt hivatva visszacsempészni a köztudatba.