Vadkelet: öt sebesült egy Pest megyei lövöldözésben

InfoRádió / MTI
2006. október 9. 09:44
Egy ember súlyos, három könnyű sérülést szenvedett vasárnap éjjel Pest megyében az 5-ös számú főút mentén, ahol két csoport tagjai lövöldözésbe, illetve verekedésbe keveredtek egymással.

Az Uzsoki utcai kórház orvosa elmondta: mind a négy sérült állapota stabil. Egy hason lőtt férfi súlyos sérüléseket szenvedett, ugyanakkor belső sérülése nincs. Egy embert vállon, egy másikat combon lőttek. A harmadik könnyebb sérültet lágyék tájékon szúrták meg - közölte Pantó Tamás adjunktus.

A Dabasi Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője szerint a verekedés egy autó adásvétele miatt robbant ki. Kocsis István az InfoRádióban elmondta: két férfi autót akart cserélni vasárnap délután, amikor eddig még tisztázatlan ok miatt összeszólalkoztak. Személyi sérülés ekkor még nem történt.

A rendőrségi vezető hozzátette: este az egyik fél egy 50-60 tagú társaság segítségével kardokkal, kaszákkal, baseballütőkkel támadt a másik félre az 5-ös számú főút mentén.

A rendőrség megkezdte a kihallgatásokat, de miután közel félszáz ember kikérdezésére van szükség a történtek rekonstruálásához, az esetről részletes tájékoztatás csak a délutáni órákban várható.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kocsis István, a dabasi rendõrkapitányság bûnügyi osztályvezetõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást