Kuncze Gábor Timur és csapatával kritizálja Szekeres Imrét

InfoRádió / MTI
2006. október 9. 13:25
"Komoly dolgokkal hajlandó vagyok foglalkozni, a koalíció természetesen komoly dolog, mindenféle kilopott, rosszul sikerül, tartalom nélküli beszédekkel természetesen nem" - kommentálta az SZDSZ elnöke Szekeres Imre szocialista elnökhelyettesnek a párt szombati választmányi ülésén elmondott beszédét.

Csak komoly dolgokkal hajlandó foglalkozni az SZDSZ elnöke, márpedig a kiszivárgott beszédek nem ilyenek. Kuncze Gábor erről annak kapcsán beszélt, hogy Szekeres Imre szocialista elnökhelyettes szombaton, a párt választmányi ülésén elmondott beszédében a koalíciós pártok viszonyának újragondolását vetette fel.

"Nagy szerencsének tartjuk, hogy a Magyar Hadsereg stratégiáját nem Szekeres Imre alakítja, mert különben Timur és csapatával szemben sem lennénk képesek megvédeni hazánkat" - jegyezte meg Kuncze Gábor.

A kisebbik koalíciós párt vezetője hozzátette: Szekeres Imrével való kapcsolatukon természetesen semmit nem változtat az, amit mondott a választmányi ülésen, ugyanúgy bízunk benne, ahogy eddig is.

Arra a kérdésre, érkezett-e megkeresés az MSZP-től, hogy tárgyalják újra a koalíciós szerződést, Kuncze Gábor azt mondta: "nem, általában először csak a magnófelvételeket küldik el".