Kossuth tér: "van stratégiánk, ellenállunk a rendőrségnek"

Infostart
2006. szeptember 26. 19:12
Ellenállásra szólít fel a Kossuth téri demonstráció egyik szervezője, Takács András, amennyiben a rendőrség a kampánycsend után nem engedi folytatni a kulturális rendezvénnyé alakuló tüntetést.

A tüntetés egyik szervezője elmondta: a kulturális rendezvény keretében két színpadot állítanak fel, az egyiken lesz a színház, ahol Usztics Mátyás és színésztársai három darabot játszanak. Rajtuk kívül zenészek, rockzenekarok is fellépnek.

"Remélem sem Petőfi, sem Ady, sem József Attila, sem Babits nem töri majd meg a kampánycsendet" - tette hozzá Takács András.

A kormány lemondását követelő tüntetés egyik vezetője kitért arra is: nem érti azokat az embereket, választási szakértőket, akik szerint hétvégi rendezvényeiknek politikai áthallása lesz, és sérti a kampánycsendet.

"Okos emberek sajnos tudatosan butaságokat mondanak, ami felér a hazaárulással" - fogalmazott Takács András.

A szervező kijelentette: ellenállnak, ha a rendőrség fellép ellenük a Kossuth téren. Elmondása szerint stratégiával is rendelkeznek erre az esetre, de részleteket nem árult el.

Itt most morális-erkölcsi háború folyik, amely Magyarország megmaradását vagy elvesztését eredményezheti, itt most az ország jövője a tét - hangsúlyozta Takács András.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást