Önkényuralmi jelképekkel mázolták össze az MSZP szentendrei irodáját

InfoRádió / MTI
2006. szeptember 23. 19:53
Az MSZP szentendrei irodáját ismeretlen tettesek önkényuralmi jelképekkel mázolták össze szombatra virradó éjjel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a szocialista párt helyi képviselője ismeretlen tettes ellen rongálás miatt feljelentést tett. A keletkezett kár megközelítőleg 100 ezer forint - tette hozzá.

Magyar Judit, az MSZP szentendrei elnöke szombaton közleményt juttatott el az MTI-hez, amely szerint a felháborító eset miatt a szocialista párt helyi szervezete felszólította a város polgármesterét, valamint a jobboldal többi képviselőjét, képviselőjelöltjét, illetve támogatóját, hogy ítéljék el a pártot ért támadást és határolódjanak el az ilyen durva tettektől.


A szentendrei szocialisták aggodalmukat fejezték ki amiatt, hogy a jelenlegi választási kampány egyre jobban eldurvul. Mint írják, "ha a polgármester nem hoz azonnali, hathatós intézkedéséket, akkor veszélybe sodródhat a város eddigi nyugalma, aminek beláthatatlan következményei lehetnek".