Orbán-fórum: "egy pszichopata semmibe veszi a nemzetet"

Infostart
2006. szeptember 18. 11:33
A hozzászólók többsége határozott fellépést sürget a Fidesz elnökének személyes honlapja, az orbanviktor.hu oldal fórumként működő vendégkönyvében, ahol gyorsan pörögnek a hozzászólások.

Az egyik hozzászóló úgy véli, hogy a mostani "kiszivárogtatási ügy" a (szocialisták) következő becsapása, színjátszása. Szerinte a hanganyag egy előre megírt és egy stúdióban felvett színjáték, amellyel tovább akarnak a porondon maradni.

Másvalaki felszólítja a miniszterelnökét és "lapító frakcióját", hogy tűnjön el a politika és közélet színteréről.

Egy fórumozó arra a következtetésre jutott a hangfelvétel meghallgatása után, hogy "egy Széchenyi-szerepben pózoló pszichopata semmibe veszi a nemzetet, az országot, és egy kézlegyintéssel átnéz a hétköznapi emberek, azaz a mi problémáinkon".

Határozott Fidesz-választ várnak

A Fidesz és elnökének szerinte kívánatos reagálásáról valaki azt írja: "ha most nem áll ki Orbán Viktor és nem mondja, hogy le vele, akkor vége a jobboldalnak. Tovább nem játszhatja ő sem a kiegyezésre hajló, megértő embert, most kell a '89-es hevület".

A következő beíró szerint "történelmi pillanat előtt áll a nemzeti oldal, amelynek ezt a labdát most le kell ütnie, különben a haza végleg elveszett". Gyurcsány Ferenc nem lehet tovább Magyarország miniszterelnöke - tette hozzá.

Egy másik véleménynyilvánító azt írta, hogy örömmel látná szerte az országban, kis plakátokon Gyurcsány Ferenc szövegét, "ahogy annak idején ők tették Mikola Istvánnal. Hadd olvassa mindenki, hogy négy évig semmit sem csináltak, semmire sem lehetnek büszkék".

Egy női hozzászóló azt írta: "Anyukám régi szocialista szavazó, most végre! Egy világ összeomlott benne. A nyugdíjas tábor azt hiszem, megszűnt létezni."