Fidesz: a kormány mondjon le!

Infostart
2006. szeptember 18. 13:08
A Fidesz frakcióvezetője, Navracsics Tibor bejelentette: hétfő délelőtt levelet írtak az MSZP-nek, melyben követelik a kormány távozását. A politikus elmondta: hétfő délben találkoznak Sólyom László köztársasági elnökkel a helyzet megbeszélése érdekében. A Fidesz minden alkotmányos eszközt megragad a kormány lemondatására - tette hozzá a frakcióvezető.

A Fidesz és a KDNP nyílt levélben szólítja fel a kormányt lemondásara, ha ez nem történik meg, akkor minden alkotmányos eszközt megragadnak a kormány lemondásának kikényszerítésére - jelentette ki Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője a képviselőcsoport ülése után. A politikus nem zárta ki az eéőrehozott választások lehetőségét sem.

A Fidesz frakcióvezetője szerint példátlan a jelenlegi válság a magyar demokrácia történetében, Gyurcsány Ferenc pedig nem a megoldás, hanem a probléma része, a magyar politika nem kívánatos személyiségévé vált.

Az ellenzéki politikus szerint döbbenetes, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig nem ismeri be hibáját, és a felelősséget az elmúlt 16 évre akarja szétteríteni.

A KDNP frakcióvezetője hangsúlyozta: az MSZP és az SZDSZ is bűnös a jelenlegi helyzetben. Vétkesek közt cinkos, aki néma - tette hozzá.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást