Sorozatos balesetek, kilenc halott az utakon

InfoRádió / MTI
2006. szeptember 9. 10:50
Hét balesetben kilencen vesztették életüket az elmúlt 24 órában - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

Pénteken öt balesetben heten haltak meg. Hajú-Bihar megyében, Ohat térségében két férfi vesztette életét, amikor tehergépjárművükkel frontálisan ütköztek.

Csongrád megyében, Szeged külterületén is két ember halt meg, amikor személygépkocsijuk egy kanyarban kisodródott, a sofőr a kormányt visszarántotta, és egy fának ütközött.

Nem volt kivilágítva a biciklije annak az 50 éves férfinek, akit Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Kunhegyes külterületén ütöttek el. A férfi a helyszínen életét vesztette.

Somogy megyében, Bolhó belterületén egy 55 éves férfi személygépkocsijával az árokba hajtott. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett, ám egyik utasa nem élte túl a balesetet, további három utas súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset oka feltehetően ittas vezetés volt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében egy 32 éves nő személygépkocsijával egy villanyoszlopnak ütközött, és kórházba szállítását követően meghalt.

Szombaton hajnalban Dabas külterületén egy 64 éves férfi vesztette életét, miután járművét megdobta egy lassító sziget. Az autó többször megfordult a tengelye körül, majd a vonatsínekre esett.

Békés megyében, Gyula külterületén szombaton hajnalban egy személygépkocsi az árokba hajtott és egy beton kútgyűrűnek ütközött. A jármű sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, 16 éves utasa életét vesztette. A baleset oka vélhetően ittas vezetés volt.