eur:
393.05
usd:
366.52
bux:
66771.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Fidesz: Demszky Gábor és Aba Botond felelőssége közös

A fővárosi Fidesz egyetért Demszky Gáborral, hogy Aba Botondnak távozni kell a BKV éléről, Kupper András frakcióvezető szerint azonban a vezérigazgató és a főpolgármester felelőssége közös.

A politikus az InfoRádióban azt mondta: a Combino-villamosok és a villamospálya felújítása után, a Nagykörúton jelentkező problémák okait feltáró jelentés szerint az egyik legfőbb gond az volt, hogy a beruházás során újabb és újabb igények jelentkeztek, a rendelkezésre álló időt pedig folyamatosan szűkítették.

Kupper András úgy véli: ez csak politikai nyomásra történhetett. Mint mondta, politikai felelőtlenség szülte a műszaki felelőtlenséget.

A fideszes képviselő mindezért Demszky Gábor főpolgármestert okolja, valamint Aba Botondot, a BKV vezetőjét, aki nem állt ellen a politikai nyomásnak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×