Jövő szerdán minden eldől

InfoRádió / MTI
2006. július 21. 14:23
Július 26-án késő este hozzák nyilvánosságra a felvételi ponthatárokat az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján. Minden olyan felvételiző, aki jelentkezési lapján megadta mobilszámát és hozzájárulását, sms-ben is megkapja az adatokat.

Jövő szerdán este teszik nyilvánossá a felsősoktatási ponthatárokat az Országos Felsőoktatási Információs Központ honlapján. Az érdeklődők intézményenként kereshetik az egyes szakokra vonatkozó ponthatárokat.

A jelentkezők a regisztráció után személyre szabott felületen is megnézhetik saját jelentkezési helyeikre vonatkozó összpontszámukat, a ponthatárt és a felvételi döntést.

Azokat, akik a jelentkezési lapon megadták mobilszámukat és engedélyt adtak rá, sms-ben is értesítik.

A hivatalos pótfelvételiket másnap, azaz július 27-én teszik közzé a honlapon. A honlapon megjelenő lista tartalmazni fogja a meghirdetett szakokat, a jelentkezés feltételeit, módját, valamint a jelentkezési határidőt is.

Szokás szerint a napilapok július 28-i számában nyomtatott formában is megjelennek az idei ponthatárok, valamint a pótfelvételikkel kapcsolatos információk.