Tasnádi: nehéz lesz pótolni Toller Lászlót

Infostart
2006. július 20. 16:32
Pénteken választja meg polgármester-jelöltjét a pécsi MSZP; a szocialisták helyi választmánya a Baranya Megyei Közgyűlés alelnökét javasolta a posztra. Tasnádi Péter az InfoRádióban azt mondta: vállalja a jelölést, de tudja, hogy nagyon nehéz lesz helyettesíteni az autóbalesetben súlyosan megsérült Toller Lászlót.

Tasnádi Péter emlékeztetett arra, hogy a pécsi MSZP küldöttértekezletének van döntési joga a polgármester-jelöltséget illetően; a testület péntek délután titkos szavazással dönt.

A politikus kijelentette: mindenképpen elvállalja a jelölést, azzal az egy feltétellel, hogy egy csapat élén szeretné ellátni a feladatot.

Toller László talán az ország legnépszerűbb és leghatékonyabb polgármestere volt, nagyon nehéz lesz pótolni a munkáját. Ez csak egy szakemberekből és testületi tagokból álló csapattal lehetséges - hangsúlyozta a Baranya Megyei Közgyűlés alelnöke.

Tasnádi Péter hozzátette: bízik abban, hogy Toller László meggyógyul, és visszatérhet a politikai életbe, valamint az önkormányzat munkájába.

Toller László június 19-én szenvedett autóbalesetet, súlyos sérülésekkel a pécsi idegsebészeti klinika intenzív osztályán fekszik, és felépülése a kezelőorvosa szerint hosszú időt vesz igénybe.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást