Kommunista főpolgármester-jelölt lett Demszky korábbi helyettesének fia

Infostart
2006. július 11. 04:52
Antiliberális programot hirdet Székely Péter, a Magyar Kommunista Munkáspárt főpolgármester-jelöltje. Az SZDSZ korábbi főpolgármester-helyettesének, Székely Gábornak a fia elismerte, hogy messze esett az alma a fájától.

A fővárosi SZDSZ meghatározó alakjának fia úgy gondolja: ne csak keveseknek járjon sok vagyon, hanem mindenkinek járjon valami. "Ezért van ő az SZDSZ-ben és ezért vagyok én a Munkáspártban" - mondta apjáról Székely Péter.

A politikus saját esélyeit latolgatva elmondta: céljuk az, hogy megmutassák, ennek a pártnak is van markáns elképzelése Budapest jövőjét illetően, valamint az, hogy bejussanak a fővárosi képviselőtestületbe.

A markáns képük pedig a következő: foglalkozni akarnak a panelkérdéssel, utána akarnak járni, hogy a közüzemi számlák miért akkorák, amekkorák, és annak is, hogy hogyan lehetne ezeken csökkenteni.

Javítanának a tömegközlekedésen, ami főpolgármester-jelöltjük szerint a belvárosban ugyan jó, a külvárosban azonban tragikus, és lefolytatnák a kiskereskedők kontra plázák vitát is.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást