Teljes a káosz az M1-en

Infostart
2006. július 6. 12:35
Az Útinform információi szerint legalább négyen megsérültek az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, amikor két személyautó ütközött Biatorbágy közelében. Az egyik sérültet helikopterrel vitték kórházba.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: információi szerint egy ütközés után árokba borult egy személyautó; az utasok egyikét mentőhelikopterrel a budapesti baleseti intézetbe vitték; a többiek könnyebben sérültek meg.

Korábban Paládi Ferenc, az Útinform ügyeletese arról számolt be, hogy a mentés és a helyszínelés miatt áll a forgalom az M1-es autópályán a 16-os kilométernél. A sztrádáról a 26-os kilométernél, Herceghalomnál lehet letérni az 1-es főútra, ám ott is hatalmas dugó alakult ki.

A helyszínelés ugyan délre befejeződött, de Kőműves Péter, az aurópályarendőrség alosztályvezetője szerint legalább 13 óráig biztosan kell számítani torlódásokra a Budapest felé vezető oldalon.

Jelentős fennakadásra kell számítani az M0-ás autóúton is. Az Útinform tájékoztatása szerint a szigetszentmiklósi csomópont közelében egy műszaki hibás kamion foglalja el a külső sávot. Az M1-es autópálya felé a 19-es km közelében 5-6 km-es a várakozó kocsisor.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Kõmûves Péter
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást