Hollywoodi mozisztárok reklámoznák Magyarországot?

Infostart
2006. június 30. 07:55
A Tony Curtis nevével fémjelzett reklámfilm után a Magyar Turizmus Zrt. Ismét hollywoodi világsztárokat szeretne megnyerni egy-egy Magyarországot népszerűsítő reklámkampányhoz. Elsősorban olyan színészeket, akik már jártak az országban.

A Napi gazdaság úgy értesült, hogy a Tony Curtis-reklámfilm és -kampány után újabb nagy dobásra készül a Magyar Turizmus (MT) Zrt. A tervek szerint ugyanis olyan, elsősorban hollywoodi sztárt, sztárokat szeretnének megnyerni egy-egy Magyarországot népszerűsítő reklámkampányhoz, akik az elmúlt években itt forgattak, dolgoztak és jól érezték magukat - mondta Galla Gábor, az MT Zrt. vezérigazgatója.

A Népszabadság arról ír, hogy újabb büntetőeljárás indult a hónapok óta előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Péter ellen, akit fogva tartása óta tucatnyi bűntény elkövetésével gyanúsított meg a Nemzeti Nyomozó Iroda. A rendőrség szerint Tasnáditól 2004 májusában egy szorult helyzetben lévő szövetkezet vezetői védelmet kértek az elúszott befektetésüket visszakövetelő tagságukkal szemben. Tasnádi a rendőrség szerint úgy gondolta, minél inkább fenyegetve érzik magukat a szövetkezet vezetői, annál több pénzt adnak majd a védelemre. Tasnádi utasítást adott az emberinek, hogy egy telefonfülkéből egy, az alvilágban ismert személy nevében fenyegessék meg a szövetkezet vezetőit. A rendőrség szerint F. Attila és tasnádi megállapodott a szövetkezeti vezetők megzsarolásában, és hogy az így szerzett pénzen megosztoznak.

A Magyar Nemzet szerint negyedszerre is megpróbálkozik a Malév eladásával az ÁPV Zrt. Erre több jel is utal, hiszen a vagyonkezelő társaság a privatizációs törvénynek megfelelően tájékoztatta ebbéli szándékáról a szakszervezeteket, illetve közbeszerzési eljárást indított a Malév vagyonának felértékelésére.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Lapszemle 1. rész
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Lapszemle 2. rész
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Gazdasági lapszemle
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást