eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Közeledik a vihar Budapesthez

Fejér megyében a vihar fákat döntött ki, emiatt a 6-os és a 7-es főút több részén jelentősen lelassult a forgalom.

Németh-Kész Mónika rendőr főhadnagy, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: a kidőlt fák, letört ágak akadályozzák a forgalmat a 7-es főút Polgárdi belterületén áthaladó, a Polgárdi-Lepsény, Kisláng-Polgárdi, valamint a Tác-Szabadbattyán közötti szakaszán, valamint a 63-es főút Aba és Székesfehérvár közötti szakaszán is.

A hirtelen lezúduló csapadékot nem bírják elnyelni a csatornák, Székesfehérvár egyes utcáin bokáig érő áradatban gázoltak az autók és a gyalogosok.

Korábban hatalmas viharok voltak az ország nyugati felén: Vas megyében pincéket öntött el a víz és gondok vannak a közlekedéssel is.

A legtöbb késés a dél-balatoni vasútvonalon várható, ahol fák dőltek a sínekre - közölte Kavalecz Imre, a MÁV szóvivője az InfoRádióban.




KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×