Szövődmények miatt ismét megműtötték Toller Lászlót

InfoRádió / MTI
2006. június 22. 17:30
Újra megoperálták Toller László országgyűlési képviselőt csütörtökön, állapota változatlanul stabil. A műtétre mellkasi szövődmények miatt volt szükség. A szocialista politikust továbbra is altatásban tartják.

Változatlanul stabil Toller László állapota, azonban a pécsi polgármestert ismét meg kellett műteni.

"A ma végzett ellenőrző CT-felvételek a sérülés után néhány nappal szokásos mellkasi szövődmény kialakulását mutatták, amely miatt kisebb mellkassebészeti beavatkozást kellett végrehajtani. Ez eredményes volt, így az altatás, lélegeztetés jól fenntartható" - írta Dóczi Tamás professzor, a politikus kezelőorvosa.

A Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikájának igazgatója azt is közölte, hogy a szocialista politikust továbbra is intenzív osztályon kezelik és altatásban tartják.

Megműtötték a sofőrt is

A távirati iroda úgy értesült, hogy csütörtökön megműtötték a politikus sofőrjét, Szőke Jánost is, aki mellkasi zúzódást, valamint láb- és karsérüléseket szenvedett.

Pécs szocialista polgármesterének autóját hétfőn a 61-es úton Tamási és Dombóvár között egy, egyszerre két kisteherautót előző személykocsi szorította le az útról.

Toller Lászlót még aznap este az idegsebészeti klinikán, sofőrjét a baleseti és kézsebészeti klinikán megműtötték.