eur:
393.45
usd:
367.77
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

A BKV menetrendjét is felborítja Bush látogatása

A tömegközlekedést is jelentősen nehezíti az amerikai elnök budapesti látogatása. Szerda este várhatóan két órára lezárják a kőbánya-kispesti metróállomást, és az összes oda érkező autóbuszjáratot is elterelik.

Kardos János, a BKV Rt. szakszolgálatvezetője az InfoRádióban elmondta: a kőbánya-kispesti metróállomást várhatóan szerdán 19 és 21 óra között zárják le; csütörtök este ugyancsak mintegy két órán keresztül lesz zárva az állomás.

A lezárások ideje alatt a 3-as metró a Határ útig megy, ahogyan a Kőbánya-Kispestre közlekedő buszok többsége is.

Az Erzsébet teret már kedd este 8 órától lezárták, a 16-os, 105-ös, 22-es gyors, 56-os gyors, továbbá a 2-es metrópótló autóbuszok is módosított útvonalon járnak.

Csütörtök délután a 2-es metró az Örs vezér tértől a Blaha Lujza térig közlekedik, a kisföldalatti szerdán délutántól csütörtök délutánig nem megy a Vörösmarty térre.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×