Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Varga Mihály: a Fidesznek van elég pénze

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Cáfolta a Fidesz elnökségének önkormányzati választásokért felelős alelnöke, hogy a pártnak jelentős tartozásai lennének. Varga Mihály elmondta: szombaton véglegesíthetik az önkormányzati választások területi listáit.

A Fidesz elnökségének önkormányzati választásokért felelős alelnöke cáfolta azt a sajtóhírt, amely szerint a párt 2,5-3 milliárd forintos adósságot halmozott fel.

Semmiféle tartozásról nincs szó, a Fidesz anyagi ügyei rendezettek. Úgy készülünk az önkormányzati választásokra, hogy annak anyagi fedezete szükség szerint biztosítható - hangsúlyozta Varga Mihály.

A politikus az InfoRádiónak elmondta, hogy a következő napokban döntenek a Szentkirályi utcai székházuk sorsáról.

Szombaton végleges lehet a lista

Varga Mihály közölte: szombaton véglegesítheti a Fidesz országos választmánya az önkormányzati választások területi listáit, amelynek nagy részét nem fogadta el a pártelnök.

A párt önkormányzati választásokért felelős alelnöke hangsúlyozta: a parlamenti választás eredményei jelentősen befolyásolják a polgármester- és képviselő-jelöltek kiválasztását.

A választmány összeállította azokat a szempontokat, amelyek alapján a listákat elfogadjuk, ez a hét szolgál az utolsó egyeztetésekre - tette hozzá.

Varga Mihály elmondta azt is, hogy a Fidesz elnöke kedden tárgyal Tarlós Istvánnal, hogy egyeztessék a független jelölt és a párt várospolitikai elképzeléseit.

A fővárosi irányítási rendszer átalakításában kezdeményezőként szeretnénk megjelenni - fűzte hozzá az ellenzéki politikus.