eur:
394.43
usd:
369.69
bux:
65295.05
2024. április 19. péntek Emma

Így élnek a magyar politikusok: Dávid Ibolya

Péntek délelőtt óta nyilvános a magyar országgyűlési képviselők vagyonnyilatkozata. Az MDF elnöke egy 150 négyzetméteres budai, II. kerületi lakás tulajdonosa felerészben és Zamárdiban van egy nyaralója, melyet egyharmad részben tulajdonol. Dávid Ibolya pártjától nem kap fizetést.

A főváros II. kerülete az MDF elnökének kedvenc környéke, hiszen vagyonbevallása szerint két ingatlanban is van érdekeltsége a budai oldalon.

Dávid Ibolya a II. kerületben 2003 óta egy 150 négyzetméteres lakás felével és egy garázs egyhatod részével rendelkezik. Ezen felül életjáradéki szerződése van egy - szintén a kerületben található - 113 négyzetméteres lakás felében 1999 óta.

Az MDF elnökének Zamárdiban van egy 90 négyzetméteres üdülőben egyharmados tulajdonrésze, szülei azonban holtig tartó haszonélvezeti jogot élveznek.

A legkisebb ellenzéki párt vezetőjének nincs gépjárműve, védett műalkotása. Pénzintézetnek 13 millió forinttal tartozik.

Dávid Ibolya pártjától nem kap fizetést.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Kezd magára találni a forint

Kezd magára találni a forint

A hajnali órákban toltak egy szintet a forint euróval szembeni árfolyamán, melynek nyomán a kurzus a 394-es szintről a 396-os szint közelébe ugrott, majd legalább olyan gyorsan szúrt vissza a nyitószintig. Délelőtt viszont lassan tovább veszített értékéből a magyar deviza, de délután az euró dollárhoz képesti erősödését a forint is lekövette. Az izraeli válaszcsapás hírére a befektetők ismét kockázatkerülő üzemmódba kapcsoltak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×