Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Hirdetésben keresik a 10 ezer milliárd elköltőit

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az uniós fejlesztési forrásokból projektek sokaságát szeretné megvalósítani Bajnai Gordon, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség leendő vezetője. Az Államreform Bizottság fizetett hirdetésekben keres majd munkatársakat.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség élére jelölt Bajnai Gordon a Magyar Televízió reggeli műsorában azt mondta: az uniós és a hazai források összesen 10 ezer milliárd forintos fejlesztést tesznek lehetővé hét év alatt.

A jelenleg még a Budapest Airport Rt. igazgatóságának elnöki tisztét betöltő üzletember hangsúlyozta: az új rendszereket az ügyfelek és nem a hivatalok érdekében kell működtetni, vagyis biztosítani kell, hogy a pénz jó helyre kerüljön.

A hivatalnok úgy véli, nagy csapatra lesz szüksége, mert a központi irányítás mellett projektek sokaságát akarják megvalósítani, és el akarnak jutni a legkisebb faluba is.

Kisebb, hatékonyabb szervezet

A műsorban a leendő Államreform Bizottság vezetői posztjának várományosa arról beszélt, hogy olcsóbb, kisebb és átláthatóbb szervezetet akar létrehozni, ahol mérik a teljesítményeket és ahol a szakemberek egymással is versenyeznek.

Draskovics Tibor elmondta: fizetett hirdetésben keresi leendő munkatársait, mert úgy véli, hogy a feladatokhoz olyan emberek kellenek, akik képesek új módon látni a világot.