eur:
393.88
usd:
368.57
bux:
66444.41
2024. április 25. csütörtök Márk

Kedden keresik csak tovább a patakba esett kisfiút

Túlságosan veszélyes a gyors sodrású vízben a kutatás, ezért csak kedden keresik tovább azt a hét éves kisgyereket, aki vasárnap délután esett egy patakba Sajólászlófalván.

"Érdemben, vagyis a vízben nem tudtuk hétfőn folytatni a kutatást, kedden kíséreljük meg azt újra" - mondta a miskolci speciális mentőcsapat vezetője.

Lehóczky László szerint a keresőket, búvárokat életveszélyes lenne beengedni a rendkívül gyors sodrású vízbe, vasárnap az egyik búvárt elragadta a sodrás, őt is menteni kellett.

Hétfőn a megáradt patak vízszintje valamelyest csökkent, de az áradat sebessége még mindig rendkívül nagy.

A partról hétfőn is folyamatosan figyelték a szakemberek a patakot, hátha rábukkannak a gyerekre, de egyelőre nincs nyoma.

Az MTI értesülései szerint a gyerek három másik társával volt a megáradt patak partján, amikor belecsúszott a vízbe, az áradat pedig magával ragadta.

Társai riasztottak egy felnőttet, aki a tűzoltóságot és a mentőket értesítette.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Egyre csúnyább, ami a forinttal történik!

Egyre csúnyább, ami a forinttal történik!

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 15:01
×
×
×
×