eur:
394.28
usd:
371.47
bux:
66497.82
2024. április 16. kedd Csongor

Jövő héten lesz a kormányprogram vitája

Jövő csütörtökön és pénteken folytatja le a kormányprogram vitáját az Országgyűlés - közölte a házbizottság ülése után a parlament elnöke.

Szili Katalin elmondta, hogy az új kormány tagjai a tervek szerint jövő péntek délben teszik le az esküt.

A szocialista politikus arról is beszélt, hogy keddre újabb ötpárti egyeztetést hívott össze a parlamenti alelnökök ügyében.

Szili Katalin emlékeztetett: a Fidesz és az MDF még nem egyezett meg arról, hogy melyikük adjon újabb alelnököt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
24 órás megfigyelés alatt az M85-ös alagút - bemutatjuk a technológiát

24 órás megfigyelés alatt az M85-ös alagút - bemutatjuk a technológiát

Előreláthatóan év végén adják át az év egyik legizgalmasabb hazai útépítési projektjét, az M85-ös gyorsforgalmi út zárószakaszán épülő Bécsi-dombi alagutat. Az Építési és Közlekedési Minisztérium beruházásában megvalósuló Fertőrákos csomópont-Sopron országhatár között elhelyezkedő 780 méter hosszú alagút építési munkálatait a szokásosnál gondosabban felügyelik. Az M6-os autópálya építése során bekövetkezett balesetek miatt a kivitelező határozott elvárása volt, hogy folyamatosan és valós időben ellenőrizhető legyen a természeti és az épített környezet állapota, elkerülhetővé téve így a szerencsétlenségeket és a baleseteket. A Portfolio Nánási Gergely üzletfejlesztési menedzsert és Buday Bence marketing tanácsadót, a monitoring rendszert fejlesztő és üzemeltető vállalkozás szakembereit kérdezte a részletekről.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×