eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Mi lesz a repülőtéri minibuszokkal?

Értékesíti földi kiszolgálási üzletágát a Ferihegyi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport. A pályázatot kedden hirdette meg az üzemeltető és hamarosan tendert ír ki a repülőtéri minibusz szolgáltatás eladására is.

Az értékesítésről szóló döntést ismertető közleményében Stewart Wingate, a Budapest Airport kijelölt vezérigazgatója azt úgy indokolta, hogy a földi kiszolgálás nem tartozik szorosan egy repülőtér üzemeltető feladatai közé, ezért azt hatékonyabban tudják üzemeltetni az erre szakosodott cégek.

A dokumentum szerint az értékesítés után a földi kiszolgálást a jelenleginél olcsóbban vehetik igénybe a légitársaságok, és várhatóan emelkedni fog a szolgáltatás színvonala is.

A földi kiszolgálási üzletág mellett a Budapest Airport a repülőtéri minibusz szolgáltatásról szóló pályázatot várhatóan júliusban írja ki.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×