Súlyos buszbaleset a Budaörsi úton - teljes útlezárás

Infostart
2006. május 22. 11:12
Tizenegyen megsérültek, amikor frontálisan összeütközött egy gyors 40-es autóbusz és egy személyautó a Budaörsi úton. A baleset hétfőn délelőtt, nem sokkal fél tizenegy előtt történt a városhatárnál, a Poprádi úti kereszteződés közelében.

A baleset akkor történt, amikor egy személyautó áttért a szembejövő sávba, és frontálisan nekicsapódott az érkező gyors 40-es autóbusznak, amely ezt követően az árokba hajtott.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az InfoRádióban elmondta: a balesetben 11 ember sérült meg, négyen súlyosan. A személyautóban ülő három ember súlyos sérüléseket szenvedett, közülük egy hölgy életveszélyes állapotban van. Gyermek nincsen a sérültek között, a busz utasai zúzódásokkal megúszták.

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője az InfoRádióban elmondta: beszorult sérült nem volt, a személyautóban hárman utaztak.

A Budaörsi utat egy szakaszon teljes szélességében lezárták. A sérülések többségét az autóbuszon eleső emberek szenvedték el. Az útlezárás várhatóan délig tart - közölte az InfoRádióval a szóvivő.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Az Országos Mentõszolgálat szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
A Fõvárosi Tûzoltóság szóvivõje
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást