eur:
392.84
usd:
366.09
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Borjúpaprikás okozta a színházi ételmérgezést

Elismerte a hibát, és minden felelősséget vállal annak az ételszállító cégnek a vezetője, amely ételének elfogyasztása után a Fővárosi Operettszínház, az Opera és a Thália Színház több művésze is ételmérgezés gyanújával került kórházba.

A Medúza Kft. ügyvezető igazgatója közölte: a korábbi hírekkel ellentétben nem tojásos galuska, hanem borjúpaprikás okozta a bajt.

Csikesz Rezső elmondta: összesen 28 ember lett rosszul a csütörtöki borjúpaprikás miatt.

Az ügyvezető igazgató tájékoztatása szerint az okozta a bajt, hogy a csúcsforgalom miatt a szokásosnál 20 perccel később érkezett meg az étel a színházakba, valamint, hogy a színházakban újramelegítés nélkül adták ki az ételeket.

A konyha rendben volt

Csikesz Rezső hozzátette: az ÁNTSZ munkatársai a cég konyháján nem tapasztaltak semmilyen hibát, a rosszullétet okozó ételt elvitték további vizsgálatra.

A szalmonellával kapcsolatos híresztelésekre reagálva a cégvezető kijelentette, hogy az Operaház orvosa teljességgel kizárta ezt a fertőzést.

Ritoók Emese, a ÁNTSZ szóvivője elmondta: az ételminták vizsgálati eredménye valószínűleg a jövő hét elején lesz kész.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×