Még várni kell a Pollack Mihály tér átadására

Infostart
2006. május 9. 05:08
Tovább csúszik a Pollack Mihály téri mélygarázs átadása. A főváros VIII. kerületében készülő létesítményről Bogdán Tibor, a beruházó jogi képviselője beszélt az InfoRádióban.

Leghamarabb augusztusban adhatják át a mélygarázst, és a fölötte lévő teret. A Magyar Nemzeti Múzeum mögötti köztérre, amely díszburkolatot kap, vendéglátók költözhetnek - mondta az InfoRádióban Bogdán Tibor.

Ez azonban még messze van. A mélygarázs szerkezetének építését a következő hetekben fejezik be. Ezután még belső munkálatok következnek, be kell kötni a közműveket és vissza kell tölteni a földet a felszínre. A díszburkolatot csak július végén kezdik el lerakni a térre.

A mélygarázst a Múzeum utca és az Ötpacsirta utca felől is meg lehet majd közelíteni, kihajtani pedig a Bródy Sándor utcára lehet, ahonnan a Múzeum körút felé és a Puskin utcán át a Rákóczy út felé mehetnek az autósok.

Az átadás csúszását Bogdán Tibor az építés során feltárt búvópatakkal, valamint az engedélyezési eljárások elhúzódásával magyarázta.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást