eur:
393.77
usd:
365.12
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Gyűlöletből font rácsok a belpolitikában

Ha végre konstruktív diskurzus kezdődne a belpolitikában, Magyarország bizakodva tekinthetne a jövőbe - jelentette ki "A 2006-os parlamenti választások politológus szemmel" című konferencián Csepeli György szociálpszichológus.

Csepeli György a baloldal győzelme után abban bízik, hogy a belpolitikában a konszenzuskeresés jellemzi majd a következő négy évet.

A szociálpszichológus a konferencián a kampányra emlékezve "irracionális gyűlöletből font rácsokról" beszélt, majd hangsúlyozta: nem feltétlenül csak a pártok között kell keresni a társadalom mozgatórugóit.

Úgy véli, a nem párthoz köthető közösségek, valamint a Fidesz és az MSZP internetes hálózatépítése radikálisan megváltoztatja majd a pártpoltikát.

Amennyiben végre konstruktív, bizalmi alapú diskurzus kezdődne a belpolitikában, Magyarország bizakodva nézhetne a jövőbe - jelentette ki Csepeli György.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×