Orbán Viktor lesz a Fidesz frakcióvezetője?

Infostart
2006. április 24. 09:39
Az InfoRádió úgy értesült, hogy várhatóan Orbán Viktor pártelnök lesz a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője. Közben hétfő reggel az ellenzéki párt vezetője bejelentette, hogy a Fidesz teljes elnöksége felajánlja lemondását a következő kongresszuson.

Az InfoRádió több forrásból is úgy értesült, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke lehet az ellenzéki párt frakciójának vezetője az újonnan megalakuló országgyűlésben.

Közben Orbán Viktor a közszolgálati televízió hétfő reggeli műsorában bejelentette, hogy a Fidesz teljes elnöksége felajánlja lemondását a következő kongresszuson.

Orbán Viktor hozzátette: elfogadja a kongresszus döntését a saját elnöki posztjáról is. Ugyanakkor kijelentette, hogy a Fideszben nincs és nem is lesz bűnbak-keresés.

"A kampányért minden felelősség engem terhel" - mondta a párt elnöke, hozzátéve, hogy "minden hibáért, még a nem általam mondott mondatokért is nekem kell viselnem a felelősséget, és ezt meg is teszem".

Orbán Viktor szerint először bűnbak-keresés nélkül világosan le kell zárni a választási kampányt, aztán lehet beszélni a jövőről.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást