eur:
393.76
usd:
368.29
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

Schmitt: "igen, vesztettünk"

A Fidesz alelnöke szerint a párt ellenzéki szerepre készül, mivel tudomásul kell venni, hogy a jelenlegi kormánykoalíció kap majd megbízatást újabb kormány alakítására.

A Fidesz alelnöke szerint a vereséget alázattal kell elviselni. Ha voltak olyan atrocitások, amelyek zavarják a magyar demokrácia tisztaságát, akkor azt szóba kell hozni - mondta Schmitt Pál az InfoRádióban.

Schmitt Pál szerint a mozgósítási kampány sikertelen volt, elsősorban vidéken. Bíztunk a vidékiekben - tette hozz a Fidesz politikusa.

Köszönetet kell mondanunk azoknak, akik segítettek bennünket. Komoly ellenzéki munka vár ránk, hiszen az ország gazdasága nehéz helyzetben van - jelentette ki Schmitt Pál.

A Fidesz alelnöke szerint a párt vezetőinek magukba kell mélyedniük és elemezniük kell a történteket. Ugyanakkor a koalíció nagy nehézségekkel néz szembe, hiszen nagy adósságot halmozott fel a kormány.

Schmitt Pál hozzátette: együtt kell tartani azokat, akik eddig is együtt voltak, meg kell őrizni a lelkesedést, a szeretetet, nem szabad, hogy szétszéledjenek a polgári körök.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×