eur:
395.64
usd:
371.94
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Hock: kizárt az együttműködés a baloldallal

Az MDF elnökhelyettese szerint bármilyen kormány alakul, súlyos döntéseket kell hoznia. Hock Zoltán kizárta az együttműködést a baloldallal.

Az MDF elnökhelyettese szerint fontosnak tartották volna, hogy nagyon-nagy legyen a részvétel, hiszen az ország előtt nagyon komoly lépések állnak.

Bármilyen kormányalakul, nagyon súlyos döntéseket kell hoznia, hogy a vágtázó költségvetési hiányt meg tudjuk állítani, ezért nagy legitimitásra van szüksége - tette hozzá Hock Zoltán.

Függetlenül attól, hogy ezen az estén már nem az egyéni jelöltekért szálltak versenybe, fontos nekik, hogy milyen kormány alakul - közölte az MDF elnökhelyettese.

Hock Zoltán kizárta a baloldallal való kormányzati együttműködést, ugyanakkor közölte, hogy ha a Fidesszel meg tudnak egyezni, akkor valamilyen formában támogatnák a kormányzást, de egyelőre azt, hogy belülről, vagy kívülről még nem tudják.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×