eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk

Kampányfinis: új tempó és erőltetett menet

Finisébe fordult a választási kampány: a pártoknak négy napjuk maradt arra, hogy megtartsák előnyüket, vagy megfordítsák a számukra kedvezőtlen részeredményt. A szocialisták kampányának vezetői egy nap alatt hat megyében 14 helyszínen találkoznak a választókkal, míg a hátrányban lévő Fidesz minden nap nagygyűlést tart.

MSZP: Békéscsabától Győrig

Az MSZP kormányfő-jelöltje Hajdú-Bihar megyében kezdi a parlamenti választások második fordulója előtti utolsó hét kampánysorozatát. Gyurcsány Ferenc Balmazújvárosban, Nádudvaron és Berettyóújfalun mond beszédet, majd tovább indul Békés megyébe.

A szocialista miniszterelnök-jelölt Dévaványán, Békéscsabán, Orosházán tart választási gyűlést, majd Jász-Nagykun-Szolnok megye felé veszi az irányt, ahol Szolnokon találkozik a választókkal. A nap végén a Pest megyei Abonyban mond beszédet - írja az mszp.hu.

A szocialista pártelnök hasonlóan sűrű programot bonyolít le kedden. Hiller István három megye hat helyszínén találkozik a választókkal. A politikus Pest, Komárom-Esztergom és Győr-Moson-Sopron megyébe látogat.

Fidesz: minden napra egy nagygyűlés


Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: az "Új tempó" jegyében minden nap tartanak nagygyűlést. Kedden Berettyóújfalu, szerdán Mátészalka, csütörtökön Budapest, pénteken pedig Szombathely lesz az összejövetel színhelye.

A nagygyűléseken jelen lesz Orbán Viktor pártelnök is - közölte Deutsch-Für Tamás, aki az InfoRádió kérdésére közölte: a hátralévő napokban Mikola István volt kormányfőhelyettes-jelölt is szerepet kap.

A Fidesz politikusa hozzátette: a kampány hangvétele pozitív, jó kedvű, őszinte lesz. Azért váltanak új sebességfokozatra, hogy a Fidesz parlamenti többségre válthassa a polgári többséget - fogalmazott Deutsch-Für Tamás.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×