Fidesz: minden napra egy nagygyűlés

Infostart
2006. április 17. 17:09
"Új tempó" néven folytatja kampányát a parlamenti választások második fordulójáig a Fidesz - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: a héten minden nap lesz nagygyűlés, melyeken a Fidesz teljes vezetése részt vesz.

Új sebességfokozatra vált a Fidesz a választások második fordulója előtt - jelentette be a párt kampányának kommunikációs vezetője. Deutsch-Für Tamás közölte: ennek jegyében minden nap tartanak egy nagygyűlést. Kedden Berettyóújfalu, szerdán Mátészalka, csütörtökön Budapest, pénteken pedig Szombathely lesz az összejövetel színhelye.

A nagygyűléseken jelen lesz Orbán Viktor pártelnök is - közölte Deutsch-Für Tamás, aki az InfoRádió kérdésére közölte: a hátralévő napokban Mikola István volt kormányfőhelyettes-jelölt is szerepet kap.

A Fidesz politikusa hozzátette: a kampány hangvétele pozitív, jó kedvű, őszinte lesz. Azért váltanak új sebességfokozatra, hogy a Fidesz parlamenti többségre válthassa a polgári többséget - fogalmazott Deutsch-Für Tamás.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást