Inforádió

Meghallgatom Élő adás

A Fidesz az MDF szavazóival és jelöltjeivel keresi a kapcsolatot

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A Fidesz kommunikációs vezetője szerint az MDF szavazóival és helyi képviselőjelöltjeivel akarnak összefogni a kormányváltás érdekében az országgyűlési választások második fordulójának.

Deutsch-Für Tamás a Fidesz elnökségi ülése után azt mondta: sajnálattal vették tudomásul, hogy az MDF vezetése nem kíván együttműködni velük.

Hozzátette: a kormányváltás érdekében abban a 110 egyéni választókerületben, ahol az első fordulóban nem dölt el a mandátum sorsa, felveszik a kapcsolatot az MDF szavazóival és képviselőjelöltjeivel, és megpróbálnak együttműködést kialakítani velük.

A Fidesz országos elnöksége szomorú szívvel vette tudomásul az MDF elnökségének döntését az együttműködés elutasításáról - mondta a politikus.

Deutsch-Für Tamás kommunikációs vezető úgy fogalmazott: ezért a kormányváltást kívánó társadalmi többség parlamenti többséggé alakítása a Fideszre maradt.

A Magyar Demokrata Fórum szavazói a kormányváltás mellett vannak, a Magyar Demokrata Fórum vezetői nincsenek a kormányváltás mellett. A választásokon azonban a választópolgárok szavazata a döntő - jelentette ki.

Elhangzott: Orbán Viktor miniszterelnök-jelölt vezetésével szerdától az összes vezető Fidesz-politikus országjárásba kezd, és felkeresik azt a 110 választókörzetet, ahol még 23-án is lesz szavazás.

Kérdésre válaszolva Deutsch-Für Tamás közölte: jó és eredményes kampányt kívánnak folytatni a következő másfél hétben, egyúttal felhívással fordulnak mindegyik párthoz, hogy nagypéntektől húsvét hétfőig tartsanak kampányszünetet.