eur:
393.81
usd:
367.68
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Megkezdték a fővárosban a rakpartok takarítását

Megkezdte az alsó rakpartok takarítását a Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat - közölte a társaság szóvivője. Szegedi Péter szerint a rakpartokat a hét közepén használhatják újra az autósok.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Vállalat szóvivője az InfoRádióban elmondta: a pesti oldalon a Dráva utca és Margit híd, a budai oldalon pedig a Lágymányosi híd és a Halász utca közötti szakaszon elkezdték a hordalék takarítását és elszállítását, valamint a fertőtlenítést.

Szegedi Péter hozzátette: ahol szükséges, az útburkolatot is kijavítják. A rakpartokat várhatóan szerdán vagy csütörtökön adják át a forgalomnak.

Csók László, a Fővárosi Önkormányzat árvízvédelmi referense az InfoRádióban korábban elmondta: a Római-parton megkezdték a lezárt kocsibejárók megnyitását.

A Hajógyári-sziget víztelenítése is folyik, a gát átvágásával egymillió köbméter víz távozhat, a szigeten azonban az élővilág valószínűleg jelentősen károsodott.

A szakember hozzátette: a Margitszigetről kedden reggeltől szállítják el a homokzsákokat. Budapesten a hajózás már megindulhatott.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×