Orbán: "változást csak együtt érhetünk el"

Infostart
2006. április 7. 18:37
Egerben tartotta a Fidesz kampányzáró nagygyűlését Orbán Viktor, a párt miniszterelnök-jelöltje. A politikus arra kérte a jelenlévőket, hogy győzzék meg a környezetükben lévő embereket a szavazás fontosságáról.

"Mindenkivel, akivel csak tudok, beszélek, és megkérem őket, hogy vasárnap menjenek el választani" - mondta Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje a párt egri Dobó téren megtartotta kampányzáró rendezvényén.

A politikus hangsúlyozta: az elkövetkező két napban felkeresi minden ismerősét, szavazásra buzdítva őket. A Fidesz elnöke arra kérte a jelenlévőket: kövessék példáját, és beszéljenek a családtagjaikkal, rokonaikkal, munkatársaikkal, barátaikkal, hogy szavazzanak vasárnap.

"Mindenkit vegyenek rá arra, hogy jöjjenek el április 9-én, mert a változást csak együtt érhetjük el" - hangsúlyozta Orbán Viktor.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a Fidesz az elmúlt években minden fontos csatát megnyert. Emlékeztetett az európai parlamenti választásokra, az időközi önkormányzati választásokra.

Az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje kijelentette: sikeres és szolidáris magyar államra van szükség. Orbán Viktor szerint az új magyar politika felelős, sikeres, és nem nézi le az embereket.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást