eur:
392.88
usd:
366.09
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Tizenhét jármű tömegkarambolja Kecskemétnél

Négyen súlyosan, négyen pedig könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely hétfőn reggel történt Kecskemét közelében az 52-es úton, ahol 17 gépjármű ütközött össze.

A balesetben összeütközött 17 jármű között kamionok, utasokkal teli buszok és személygépkocsik is vannak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.

A baleset akkor történt, amikor egy Dunaföldvár felől érkező személygépkocsi előzés közben összeütközött a szemből érkező kamionnal - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ütközés következtében a kamion keresztbe fordult az úton, emiatt mindkét oldalon az érkező járművek egymásba szaladtak, köztük két helyközi buszjárat is, teli utasokkal - tette hozzá Mihályné Bornemisza Eleonóra.

A szóvivő elmondta, hogy két utas az egyik buszban szenvedett súlyos sérülést, míg az egyik kamion és a busz között összetört gépkocsiban utazott a másik két súlyos sérült.

A helyszínelés teljes útzár mellett folyik.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×