eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Munkáspárt: hamis volt a visszaléptetésekről szóló közlemény

Visszaéltek a Magyarországi Munkáspárt 2006 nevével, amikor egyik internetes postafiókjáról valótlan információt juttattak el az MTI-hez - állítja a párt elnöksége, amely az Országos Választási Bizottsághoz fordult a visszaléptetésekről szóló közlemény miatt.

Vajnai Attila, a párt alelnöke szerint nem ők adták ki azt a közleményt, amely szerint a párt minden egyéni jelöltjét és listáit visszalépteti. A dokumentumot úgy juttatta el valaki, vagy valakik a távirati irodához, hogy feltörték a párt internetes postafiókját.

Ha az OVB - kivizsgálva az ügyet - nem kezdeményez büntető eljárást, akkor azt a párt megteszi - hangsúlyozta Vajnai Attila.

Az alelnök szerint a párt központi bizottsága március 18-án tárgyalt a jelöltállítás tapasztalatairól, és olyan döntést hozott, hogy az adott körülmények között az egyéni jelöltek és területi listák kérdése a helyi szervezetek hatáskörébe tartozik, amelyek a visszaléptetésekről nem döntöttek.

Vajnai Attila úgy véli: tudatos politikai provokáció történt, politikai ellenfeleik így próbálják elbizonytalanítani az elkötelezett baloldali szavazókat.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×