eur:
395.62
usd:
366.69
bux:
65620.71
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Mikola: pótolni kell a lelki energiákat!

A Fidesz miniszterelnökhelyettes-jelöltje szerint az egészséges életérzéshez a lelki energiák pótlására van szükség, amelynek forrása a nemzeti identitás, a társadalmi szolidaritás, a család és a hit.

A nemzetlélekből, a kollektív tudattalanból az energiát Mohácstól Trianonig, Trianontól december ötödikéig, a történelmi tragédiák, vereségek fogyasztották, apasztották el, és ez a magyarság legnagyobb baja - mondta Mikola István Pécsett.

"A nemzeti identitás nem működik ma Magyarországon. Március 17-én egy vidéki ünnepségre mentem, és számoltam, hány házon leng a magyar zászló. Minden negyvenedik házon találtam kitűzött zászlót. (...) Ha átmegyek Romániába, akár magyar, akár nem magyar területre, minden házon három román zászló van. (...) És nekünk azt is meg kell élni, hogy meghatározó emberek beszéde közben nincs ott a nemzeti zászló" - jelentette ki a politikus.

Mikola István azt mondta, hogy az életben működnek olyan spirituális erők, energiák, amelyekről tudnunk kell és amelyeket ki kell használni.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×